Krátký příběh z loňského léta :)

Plusy dovolené s ex:

Nepotřebuješ zapůsobit. Všechno už viděl, takže jestli ho nutně nechceš zpátky, přežijete dva dny bez sprchy, stejně jako tvoje hysterický best of.
Neřešíš plavky. Žádný hubnutí nebo přibírání. Netváříš se, že jsi vegetarián nebo bio. Cpeš se pečivem, rybama i zmrzlinou. A klidně si dáš o půlnoci třetí cheesburger. A zaliješ ho pivem.
Jsi na dovolený s chlapem, takže otrapové mají smůlu. Na druhou stranu ti nikdo nezakáže hodinu očumovat krásnýho pouličního bubeníka.
To, že si občas řeknete jiným jménem, vás rozesměje. Stejně jako vzpomínky typu „víš, jak jsme…“, který ale nejsou vaše.
Protože neřešíte vzájemný vztahovky, užíváte si výlet sami za sebe. On třeba smskuje přítelkyni a ty… v klidu civíš na moře.
Nikdo ti nevyčítá, že si koupíš šperk v hodnotě půl nádrže nafty. Možná celý nádrže. A tobě je zase jedno, že jeho milá dostane jen kamínek z pláže.
Pokud jste spolu ponorku zvládali i předtím, na dovči už vás nerozhodí. A pokud jste ji nezvládali, aspoň víš, proč s ním nejsi. A v klidu ho vrátíš domů... :)




Komentáře

Oblíbené příspěvky